Logga
Dammbild
Dammbild

Välj kategori:

Produkter i webbshopen:

Arkiv:


Övrigt:
Mer att göra nära Säter:
-

Dagens länkar

Camillas keramik...

Produktartiklar - vattenväxter

Lista med artiklar

- Gödning för vattenväxter

Visar slumpmässigt vald text

Gödning till vattenväxter

Alla växter behöver näring för att bli kraftiga och fina. Men när man gödslar vattenväxter kan man inte ge vanlig trädgårdsgödsel. Sådan näring läcker direkt ut i vattnet och orsakar onödig algtillväxt och vattenproblem i dammen.

Gödningskulor

För alla vattenväxter används speciella gödningskulor som är långtidsverkande och inte läcker ut näring i vattnet. Gödningskulorna trycks ned i planteringskorgen på våren och räcker sedan hela säsongen. En kula räcker för växter som står i mindre planteringskorgar. Till växter i större korgar ges flera kulor. Stora kraftigväxande näckrosor bör få ända upp 5 gödningskulor varje vår.


Aqua Flora flytande gödning

Det går inte att ge flyt- och undervattensväxter näringskulor. Men dessa växter kan ändå behöva tillskott av näringsämnen som inte produceras i tillräcklig mängd på naturligt väg i dammen. För detta ändamål finns speciell flytande gödning som blandas i vattnet under säsongen. Genom att ge Aqua Flora flytande gödning så tillförs viktiga spårämnen som växterna behöver för att tillgodogöra sig mer av den näring som produceras i dammen. Det ger kraftiga växter och minskat livsutrymme för oönskade alger i dammen.

Texten senast uppdaterad: 2010-11-04

Produktlista


Pondteam Aqua flora flytande gödning 90.00   Köp  
Tillför spårämnen som ofta saknas i dammen. Ger frodigare växter. Orsakar inte algtillväxt. Räcker till 2250 liter vatten.
Pondteam Näringskulor 15 st 85.00   Köp  
Inkapslad gödning som inte läcker ut i dammen. Räcker hela säsongen. Ger kraftiga och friska växter.


Visar 2 poster
Systemutveckling Fred's Konsult

.
5415 .
Valid XHTML 1.0 Transitional
Ram