Logga
Dammbild
Dammbild

Välj kategori:

Produkter i webbshopen:

Arkiv:


Övrigt:
Mer att göra nära Säter:
-

Dagens länkar

Camillas keramik...

Webbshopen - Mot alger i fontäner

Oase Algo Fountain 500 ml 115.00   Köp  
Räcker till 200 liter vatten. Doseras var 4:e vecka. Effektivt klarningsmedel för fontäner och prydnadsbassänger utan växter och fiskar. Håller vattnet klart under lång tid och förhindrar algtillväxt och även kalkavlagringar. Motverkar även bakterier och svamp och motverkar därmed dålig lukt och bildandet av smetig biofilm på vattenytan. Ofarligt för fåglar och husdjur vid rekommenderad dosering.
Oase Algo Fountain 5000 ml 910.00   Köp  
Mer koncentrerad och räcker till 10 m³ vatten. Doseras var 4:e vecka. Effektivt klarningsmedel för fontäner och prydnadsbassänger utan växter och fiskar. Håller vattnet klart under lång tid och förhindrar algtillväxt och även kalkavlagringar. Motverkar även bakterier och svamp och motverkar därmed dålig lukt och bildandet av smetig biofilm på vattenytan. Ofarligt för fåglar och husdjur vid rekommenderad dosering.
Oase OxyPool 9,9 %, 20 liter 2100.00   Köp  
Räcker till 100 m³ vatten. Effektivt rengöringsmedel med det aktiva medlet väteperoxid 9,9 % och silverjoner. Tar bort alger och verkar mot bakterier och svampbildning. 100 % biologiskt nedbrytbart utan tillsats av klor eller alkohol. Lämplig för prydnadsdammar, baddammar och vattenspel. Löv, slam, alger och kalkavlagringar flyter upp till ytan och kan tas bort.


Visar 3 poster
Systemutveckling Fred's Konsult

.
4174 .
Valid XHTML 1.0 Transitional
Ram