Logga
Dammbild
Dammbild

Välj kategori:


Arkiv:


Övrigt:

-

Dagens länkar

Camillas keramik...

JaHa webbshop/nätbutik

Vi ser naturligtvis gärna att du besöker vår butik i Säter, där vi har över 1000 kvadratmeter damm, fontän och trädgårdskonstprodukter. Men för dig som vill ta del av vårt stora sortiment online har vi lagt upp bilder och information om våra vanligaste produkter här på hemsidan. Många produkter går också att beställa i vår webbshop.

Så här beställer du

Använd menyn till vänster för att navigera bland våra produkter. Vid varje produkt som går att beställa finns en ruta där du kan fylla i antal. Antal mäts normalt i stycken eller meter. När du fyllt i önskat antal klickar du på Köp knappen intill rutan. Om du vill ändra antalet är det bara att ändra antalet och klicka en gång till. När du är färdig med din beställning klickar du på Kassa/kundvagn längs upp till höger på sidan.

Snabb leverans

Förutsatt att varorna finns i lager skickar vi alla order som registrerats före kl. 12.00 senast nästa vardag.

Betalning

I webbshoppen/postorder sker betalning normalt mot faktura på 20 dagar. Det går att betala hela eller del av beloppet med våra numrerade presentkort. Om man väljer att hämta ordern i vår butik går det naturligtvis också att betala kontant eller med något av de vanligaste kontokorten.

Systemkrav

För att det ska gå att beställa i webbshoppen måste du tillåta att kakor (cookies) sparas på datorn. Kakan innehåller ingen personlig information och försvinner automatiskt från datorn när webbläsaren stängs. Webbshoppen kräver att JavaScript är aktiverat i webbläsaren samt att det finns stöd för AJAX (alla moderna webbläsare stöder detta).

Om du får problem

Om du har problem med att beställa i webbshoppen eller upptäcker någon funktion som inte fungerar är vi tacksam om du påtalar detta för oss så att vi kan lösa problemet och förbättra servicen i webbshopen. Använd vårt kontaktformulär och skriv till Webmastern. Beskriv problemet och ange vilken webbläsare (även version) du använder samt ev. annan relevant information.

Naturligtvis kan du även ringa, mejla eller faxa in en beställning till oss.


Läs också våra fullständiga köpvillkor...

.
23454 .
Valid XHTML 1.0 Transitional
Ram