Logga
Dammbild
Dammbild

Välj kategori:


Arkiv:


Övrigt:

-

Dagens länkar

Camillas keramik...

"Water Gardencenter" (vatten trädgårdscenter)

JaHa AB Garden-Decor är kanske Sveriges första "Water Gardencenter" (vatten trädgårdscenter). Familjeföretaget har hundraåriga anor och drivs i fjärde generationen. Verksamhetens fokus har varit på odling och försäljning av utplanteringsväxter och krukväxter för privatkonsumtion. För över 20 år sedan började vi i liten skala att även sälja dammar och dammtillbehör. Med tiden blev detta en allt större del av vår verksamhet. Säsongen 2006 tog vi steget fullt ut och specialiserade verksamheten enbart till området vatten i trädgården.

Webbshopen

Vi ser gärna att du besöker vår dammbutik i Säter, där vi har över 1000 kvadratmeter damm- och trädgårdskonstprodukter. Men för dig som vill ta del av vårt stora sortiment online så läger vi ständigt till mer bilder och mer information här på hemsidan. Mycket i vårt sortiment går också att beställa direkt på hemsidan - läs mer...

Få automatisk information om uppdateringar

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer på vår webbplats kan du prenumerera på vår R S S - kanal. Där lägger vi ut alla uppdateringar på webbplatsen, nyheter i webbshopen och nya inlägg i vår blogg. Klicka på ikonen för att visa kanalen R S S - flöde eller skicka den direkt till Add to Google

Här hittar du oss

karta Det bästa sättet att bekanta sig med vårt sortiment är att besöka vår butik. Vårt motto är att kunden ska kunna köpa med sig det han vill direkt. Naturligtvis kan vi inte råda över alla omständigheter och det händer att varor tar tillfälligt slut. Om du vill vara säker på att kunna titta på en speciell produkt, så rekommenderar vi dig att ringa och fråga om den finns i lager. Vi finns i trästaden Säter, södra Dalarna. Se karta (PDF-format) för detaljerad information om hur du enklast hittar till oss.

Om den här webbplatsen

Webbplatsen är optimerade för en skärmupplösning på 800 x 600 punkter. Inget material - varken text eller bild - får återges eller kopieras utan tillstånd.

Om Cookies

Vi använder cookies (kakor) på vår hemsida endast för att lagra information om varorna webbshopens kundvagn. För att det ska gå att beställa i webbshoppen måste du tillåta att kakor sparas på datorn. Kakan försvinner automatiskt från datorn när webbläsaren stängs.


Företagsfakta

Firmanamn: JaHa AB
Postadress: Box 53
783 22 SÄTER
Besöksadress: Gustav Adolfsvägen 3
Telefon: 0225 - 536 00
Email: office@jaha.se
Organisationsnummer: 556206-4021

Ställ en fråga till oss

Det enklaste sättet att kontakta oss är med vårt kontaktformulär här på hemsidan.

.
22398 .
Valid XHTML 1.0 Transitional
Ram