Logga
Dammbild
Dammbild

Välj kategori:


Arkiv:


Övrigt:

-

Dagens länkar

Camillas keramik...

Länkar till några leveratörer

En del av våra leverantörer har väldigt breda sortiment. Om du söker produkter som vi inte presenterar på dessa sidor är du välkommen att kontakta oss. Vi kan normalt ta in alla produkter från våra leverantörer.


Länkar till leverantörer:Pondteam

Pondteam (tidigare Aqua Interiör) är en av våra huvudleverantörer för dammprodukter. Deras webbplats är fullmatad med användbar information om allt som rör dammprodukter och vattenväxter. Det går att beställa gratis broschyr "Allt till trädgårdsdammen" eller ladda ned den direkt i PDF-format.

OASE

OASE är en av våra huvudleverantörer för dammprodukter. Deras sortiment omfattar även pumpar och fontäner för offentlig miljö och större anläggningar.

Rockways

Rockways är ett engelskt företag som tillverkar bäckelement och vattenfallsdelar. Produkterna håller mycket hög kvalitet. Rockways gjuter sina element i både fiberbetong och lättviktsmaterial. Modellerna finns i flera olika färgsättningar.

Lahema

Lahema Marmorkunst gjuter och tillverkar skulpturer och trädgårdskonst i marmor avpassad för nordiskt klimat. Produkterna har 3 års frostgaranti. Besök gärna deras danska hemsida för information om hela deras sortiment.

Henri Studio

Henri Studio har ett stort sortiment av gjutna handmålade fontäner, statyer och trädgårds ornament. Hela sortimentet finns i ett otal färger och stilar.

NVA

NVA är en dansk firma som tillverkar trädgårdsprydnader i granit. Granit är ett i det närmaste underhållsfritt material. Sortimentet omfattar fristående fontänarrangemang, statyer och dekorationer lämpade för bl.a. trädgård.

Poulsen og Nielsen A/S

Poulsen og Nielsen är en dansk firma som tillverkar trädgårdsprydnader i granit och brons. Granit och brons är i det närmaste underhållsfria material. Sortimentet omfattar fristående fontänarrangemang, fontänfigurer, statyer, fågelbad och dekorationer lämpade för bl.a. trädgård.

.
10729 .
Valid XHTML 1.0 Transitional
Ram