Logga
Dammbild
Dammbild

Välj kategori:


Arkiv:


Övrigt:

-

Dagens länkar

Camillas keramik...

Köp presentkort på dammar

Presentkort är den perfekta presenten när du inte vet vad du ska ge bort. Med våra presentkort kan du ge bort lite vatten i trädgården och låta den som får presentkortet välja själv vad som passar bäst i just deras trädgård.

Våra presentkort gäller som betalningsmedel i vår butik i Säter samt i vår webbshop här på hemsidan. Presentkortet är giltigt 3 år från utfärdandet. Se våra köpvillkor för fullständiga villkor för våra presentkort.

Presentkortet är i fyrfärg och har formatet A4 så det passar utmärkt att sätta i en ram och slå in om man vill ha ett paket att ge bort.

Observera att presentkort som köps mot faktura i webbshopen blir giltiga först efter att fakturan betalats och hela beloppet bokförts på vårt konto.


Om du kan läsa detta meddelande har din webbläsaren inte hämtat den senaste informationen från vår webbshop.

OBS - information och priser i listan nedan kan ha ändrats. För aktuell information använd en webbläsare med stöd för AJAX eller Kontakta oss.


Presentkort (minimum 300 Kr) 100.00
Minsta belopp för presentkort är 300 Kr. Ange önskat belopp i antal 100 Kr, t.ex. 12 för 1200 Kr (12x100). Högre belopp än 500 Kr utfärdas som flera presentkort, t.ex. 3x500 Kr om önskat belopp är 1500 Kr.

Antal poster: 1

Senast uppdaterad: Tisdag 16/06/2009

.
8482 .
Valid XHTML 1.0 Transitional
Ram