Logga
Dammbild
Dammbild

Välj kategori:

Produkter i webbshopen:

Arkiv:


Övrigt:

-

Dagens länkar

Camillas keramik...

Produktartiklar - dammfilter

- FiltoMatic CWS självrengörande -videoBioclear, enkel rengöring
FiltoClear, enkel rengöring -videoBiopress tryckfilter
AlgControl mot trådalgerPump/filter, små dammar -video
Skimmer, rening av vattenytan (video)Dammsugare (vattendamsugare) -video

Oase Filtomatic CWS filter

Flödesfilter med automatisk självrengöring. Kan grävas ner till 70%. Digital styrenhet för den automatiska slamtömningen, behovsstyrning av den självrengörand UV-C enheten samt styrning av filterpumpen. Sparar upp till 40% på energiförbrukningen. Räkneverk för UV-C driftstimmar m.m.

Oase Filtomatic CWS

Texten senast uppdaterad: 2013-07-26

Produktlista


Oase FiltoMatic CWS 7000 3600.00   Köp  
Flödesfilter med automatisk självrengöring. Kan grävas ner till 70%. Digital styrenhet för den automatiska slamtömningen, behovsstyrning av den självrengörand UV-C enheten samt styrning av filterpumpen. Spar upp till 40% på energiförbrukningen. Räkneverk för UV-C driftstimmar m.m. Lämplig för dammar upp till 7000 liter.
Oase FiltoMatic CWS 14000 5500.00   Köp  
Flödesfilter med automatisk självrengöring. Kan grävas ner till 70%. Digital styrenhet för den automatiska slamtömningen, behovsstyrning av den självrengörand UV-C enheten samt styrning av filterpumpen. Spar upp till 40% på energiförbrukningen. Räkneverk för UV-C driftstimmar m.m. Lämplig för dammar upp till 14000 liter.
Oase FiltoMatic CWS 25000 8500.00   Köp  
Flödesfilter med automatisk självrengöring. Kan grävas ner till 70%. Digital styrenhet för den automatiska slamtömningen, behovsstyrning av den självrengörande UV-C enheten samt styrning av filterpumpen. Spar upp till 40% på energiförbrukningen. Räkneverk för UV-C driftstimmar m.m. Lämplig för dammar upp till 25000 liter.


Visar 3 poster
Systemutveckling Fred's Konsult

.
26544 .
Valid XHTML 1.0 Transitional
Ram